RGDE Testing on Thursday, September 28th.

Dear Parents and Guardians:

The Reading Graduation Demonstration Exam will be given, Thursday, September 28th to those 9th,10th,11th, and 12th graders who have not met the demonstration. Testing will occur during an extended 90 minute period, thus there will be NO late start for this exam.  As always, please encourage healthy eating and plenty of rest for your student.

If you have any questions, please call the school office at 402-436-1302. Your support is appreciated.

 

RGDE Test    ADJUSTED SCHEDULE    Thursday, September 28, 2017

 

Period 1

8:00-8:46 (43 min +3 min for announcements)

 

Period 2

8:53-10:23

(90 Minute Testing Block, 7 min passing for testers)

Period 3

10:28-11:11 (43 min)

 

Period 4

1st Lunch

Lunch: 11:16 – 11:46

 

 

Class: 11:51 – 12:36

(45 min class)

2nd Lunch

Class: 11:16 – 11:36 and 12:16 – 12:36

 

Lunch: 11:41 – 12:11

(40 min class)

3rd Lunch

Class: 11:16 – 12:01

 

 

Lunch: 12:06 – 12:36

(45 min class)

Period 5

12:41-1:24 (43 min)

 

Period 6

1:29-2:12 (43 min)

 

Period 7

2:17-3:00 (43 min)